07_header-nieuws_oud_cordaet.jpg

Cordaet start strategische samenwerking met Van Ameyde

Cordaet letselschade-expertise gaat strategisch samenwerken met de claims-managementorganisatie Van Ameyde. Door een overname wordt Cordaet het nieuwste merk onder de vleugels van Van Ameyde. Cordaet behoudt de eigen identiteit en blijft onder de eigen naam opereren vanuit ons kantoor in Ede. U behoudt uw contacten met de u vertrouwde medewerkers, aangestuurd door Jan Verra en Bart Waterbolk. Uiteraard verandert er ook aan de kwaliteit van onze dienstverlening aan u niets!
Voor Cordaet is de samenwerking van strategisch belang. Van Ameyde is een onafhankelijke en sterke partner, die onze bedrijfsvoering en professionaliseringsplannen waar gewenst gaat ondersteunen. Zo kunnen wij een beroep doen op de specifieke technische schade-expertise die aanwezig is binnen de groep. Tot slot is Van Ameyde expert op het gebied van IT-oplossingen voor de schadebranche, waar Cordaet én haar klanten zeker voordeel van gaan hebben.
Op haar beurt zocht Van Ameyde naar een sterke partij om de dienstverlening op het gebied van complexe schade-expertise aan te vullen met letselschade. Qua cultuur en kwaliteit passen Cordaet en Van Ameyde uitstekend bij elkaar.

 

Jan Verra
Bart Waterbolk

Datum: 15 januari 2019


Vacature Expert Personenschade m/v

Graag komen wij in contact met een

Expert personenschade m/v

 

Profiel kandidaat:
– minimaal 5 jaar ervaring op het terrein van de personenschaderegeling, waarbij het beheersen van de vaktechniek wordt gecombineerd met een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak;
– kennis van het aansprakelijkheidsrecht en de sociale wetgeving;
– prima ‘communicator’, zowel schriftelijk als mondeling;
– ervaring in het AVB-segment is een pré.

Van ons kunt u verwachten:
– uitstekende arbeidsvoorwaarden;
– collegiale en informele werksfeer met veel aandacht voor kennisuitwisseling en kwaliteit.

Geïnteresseerden nodigen wij van harte uit om te solliciteren, waarbij u zich kunt richten tot Cordaet Personenschade B.V.
T.a.v. de directie
Postbus 8014
6710 AA Ede

Voor aanvullende informatie over de vacature kunt u ons overdag bereiken op telefoonnummer 0318-689700. In de avonduren kunt u desgewenst contact opnemen met Jan Verra (06-23365782) of Bart Waterbolk (06-20959353).

Reageren per e-mail kan natuurlijk ook. In dat geval kunt u gebruikmaken van het navolgende e-mail adres: jverra@cordaet.nl

Datum: 21 april 2017


Nieuwe Expert

Op 1 december 2015 treedt Hanneke Vogelaar in dienst bij Cordaet. Zij is jurist en heeft ruime ervaring in de personenschadebranche. Eerder werkte zij ook bij een expertisebureau als expert personenschade en daarvoor was Hanneke werkzaam in de advocatuur.

Datum: 13 november 2015


Nieuwe expert bij Cordaet

Per 1 januari 2015 zal Kenny Hassink in dienst treden bij Cordaet. Hij is jurist en heeft ruime ervaring in de personenschadebranche. Eerder werkte hij bij Ministerie van Defensie en de Pals Groep als letselschaderegelaar.

Datum: 6 november 2014


Nieuwe Experts bij Cordaet!

Per 1 januari 2013 is Paul de Jong in dienst getreden bij Cordaet. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de personenschadebranche en werkte eerder bij diverse verzekeraars als senior jurist en letselschaderegelaar.
In augustus 2012 werd ons team al versterkt met de komst van Mark Wildeboer, voorheen geruime tijd werkzaam in de advocatuur.
In het voorjaar van 2012 trad ook René Overeem in dienst bij Cordaet als rekenkundige. Hij was eerder werkzaam als financieel adviseur.

Datum: 4 december 2012


Twee nieuwe experts in dienst bij Cordaet!

Op 1 september is Kees van Hattem in dienst getreden. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in de letselschaderegeling en werkte eerder bij een verzekeraar en bij de Pals-groep.Vanaf 1 oktober is ook mr. Tynke de Ree bij Cordaet werkzaam. Tynke heeft zes jaar ervaring in de letselschaderegeling en was werkzaam als advocate te Utrecht.

Wij zijn ervan overtuigd dat beiden een welkome aanvulling zijn van ons team en vertrouwen op een duurzame en succesvolle samenwerking met u.

Datum: 4 oktober 2011


Nieuwsbericht nieuwe expert

Per 1 januari 2011 is Sophia van der Waal in dienst getreden bij Cordaet als expert personenschade.

Datum: 2 februari 2011


Nieuwsbericht CRIS

Per 1 januari 2011 gaat Cordaet werken met een nieuw automatiserings- systeem, intern genaamd CRIS (Cordaet Registratie Informatie Systeem). Dit betreft een systeem voor de registratie en onderhoud van dossiers, relaties en Service Level Agreements. Hierdoor kunnen de medewerkers u nog beter van dienst zijn door snel en adequaat antwoord te geven op uw vragen. Tevens kan met CRIS in overleg op eenvoudige wijze managementinformatie worden aangeleverd.

Datum: 4 november 2010Contact


Oude Arnhemseweg 2
6711 DV Ede
Postbus 8014
6710 AA EDE

Telefoon:+31(0) 318 – 689 700
Email: info@cordaet.nl