00_header-basis_oud_cordaet.jpg

Cordaet start strategische samenwerking met Van Ameyde

Cordaet letselschade-expertise gaat strategisch samenwerken met de claims-managementorganisatie Van Ameyde. Door een overname wordt Cordaet het nieuwste merk onder de vleugels van Van Ameyde. Cordaet behoudt de eigen identiteit en blijft onder de eigen naam opereren vanuit ons kantoor in Ede. U behoudt uw contacten met de u vertrouwde medewerkers, aangestuurd door Jan Verra en Bart Waterbolk. Uiteraard verandert er ook aan de kwaliteit van onze dienstverlening aan u niets!
Voor Cordaet is de samenwerking van strategisch belang. Van Ameyde is een onafhankelijke en sterke partner, die onze bedrijfsvoering en professionaliseringsplannen waar gewenst gaat ondersteunen. Zo kunnen wij een beroep doen op de specifieke technische schade-expertise die aanwezig is binnen de groep. Tot slot is Van Ameyde expert op het gebied van IT-oplossingen voor de schadebranche, waar Cordaet én haar klanten zeker voordeel van gaan hebben.
Op haar beurt zocht Van Ameyde naar een sterke partij om de dienstverlening op het gebied van complexe schade-expertise aan te vullen met letselschade. Qua cultuur en kwaliteit passen Cordaet en Van Ameyde uitstekend bij elkaar.

 

Jan Verra
Bart Waterbolk

Datum januari 15th, 2019


Contact


Oude Arnhemseweg 2
6711 DV Ede
Postbus 8014
6710 AA EDE

Telefoon:+31(0) 318 – 689 700
Email: info@cordaet.nl